– med personlig coaching hver uge i 14 uger

Dette kursus er udsolgt lige nu, men du kan læse mere om mine nye kurser på min nye hjemmeside: www.lykkezina.com KLIK HER

Uanset hvor i verden du bor, kan du modtage min personlige coaching hver uge i 14 uger, hvor jeg guider dig ud af stress og hjem til dig selv og din kerne. Du får adgang til dyb indre fred, masser af livsglæde og får tændt din livsgnist. Det eneste der påkræves er, at du har internetforbindelse.

Skal året 2016 blive året, hvor du endelig slipper af med stress, flinkeskole og dårlig samvittighed?

Der er lige nu 0 ledige pladser tilbage til opstart i januar 2016.

Startdato for de 14 ugers coaching:

11. januar, eller

18. januar, med mindre de 5 pladser er solgt inden eller

25. januar, med mindre de 5 pladser er solgt inden

Slip af med stress, uro og bekymringer og transformér dit liv for altid på kun 14 uger

…med adgang til personlig coaching/webinarer hver uge i 14 uger.

Januar 2016: UDSOLGT

Kunne du tænke dig at vågne frisk og veludhvilet hver dag, med en spændt glad forventning til at møde dagens udfordringer?

Kunne du tænke dig at du havde masser af overskud til bare at kunne nyde dine børn?

Kunne du tænke dig at lære dig selv at kende helt ind i din kerne, hvor du henter styrke, glæde og livsenergi til at nyde dit liv.

Skal året 2016 være året, hvor du endelig én gang for alle finder hjem til dig selv og dit hjerte?

Så er dette kursus noget for dig. Du får min personlige coaching hver uge i 14 uger, hvor jeg holder dig i hånden og guider dig gennem kurset, og ud på den anden side, hvor dit fantastiske liv findes.

 • Er din hjerne overbelastet?
 • Føler du dig mindreværd?
 • Er du ude af dig selv?
 • Ved du ikke, hvad du skal gøre?

Bare rolig, så er du kommer til rette sted.

Hvordan kan du være sikker på, at jeg er den rette til at hjælpe dig?

Svar: Fordi jeg tilbyder dig en gratis forsamtale, hvor du tale med mig personligt. Her får du afklaret, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, uden at det koster dig en krone. For at jeg kan være sikker på, at jeg kan hjælpe dig, skal du besvare nogle spørgsmål inden samtalen. Du bestiller en samtale ved at udfylde spørgeskemaet her, klik her

Uddrag af mails, som hver uge tikker ind i min mailbox fra deltagerne på kurset:

Mette efter èn uge:Jeg har fulgt dine råd/lyd- og video-filer og er meget forundret over den virkning, det hele har på mig. Jeg kan allerede se og mærke, hvordan mine blokeringer (og de handlinger, som udspringer heraf) indvirker på alt omkring mig, og hvordan det ændres, når jeg ændrer mig. Fantastisk og dybt rørende.”

Kirsten efter første webinar: “Tusind tak for den supergode coaching/samtale du gav mig.”

Rikke efter 4 uger: “Jeg føler allerede, at jeg har fået stor glæde af at følge kurset. Jeg har fået mere ro i kroppen og er begyndt at sove uden at vågne op med panikangst – hvilket er en stor lettelse.”

Marie efter 5 uger: “Det du sagde på sidste webinar om, at jeg skulle åbne mig for min familie, fordi jeg har brug for dem og øve mig i at bede om hjælp, det ramte mig bare så meget og gjorde mig så rørt. Siden har jeg øvet mig i at være mig selv, og det føles bare så godt.”

Josefine efter 6 uger: “Jeg mærker mere og mere energi og glæde, og min mand siger, at jeg er blevet mere glad og åben overfor ham, og nu er jeg blevet sikker på, hvad jeg vil arbejdsmæssigt.”

Mie efter 6 uger: “Jeg tror, at jeg nu forstår, hvad du mener, når du siger, at efter det her kursus, kan man få et liv, der er helt fantastisk. Jeg glæder mig til at være i den tilstand mere og mere. “

Sanne efter 8 uger: “Jeg har flere gange været ved at give op, men er så vendt tilbage til uge 1, og har været vedholdende og heldigvis,  for det gav jo gevinst. Så jeg vil sige af hjertet: Tusind mange tak for dit program.”

Jazmin en måned efter kursets afslutning: Her går det stadigt sikkert fremad. Jeg arbejder 21 timer nu og har en klar forventning om at være ude af systemets kløer inden sommerferien. Jeg mediterer stadig dagligt og hører flere gange ugentligt plej dit indre barn.
Jeg tænker jævnligt på, hvad der dog var blevet af mig, hvis jeg ikke var kommet på dit kursus. Så tak for din hjælp, det var og er uvurderligt for mig i min proces for at komme ud af stressen og ud af offerrollen.
Igen rigtig mange tak for et fantastisk kursus der reddede mit liv, for nøj hvor havde jeg det da godt nok dårligt”

Resultaterne er tydelige og tænk hvis du kunne opnå de samme resultater?

…og det lover jeg dig, at du kan, hvis du tilmelder dig dette forløb, og lige nu er der
0 pladser ledige til opstart i januar 2016KLIK HER

FORTRYDELSESRET:

Hvis du efter 4 uger ikke oplever en virkning, får du pengene retur.

Garantien gælder, når du har fulgt programmet i de 4 uger og deltaget på webinarerne.

Du kan være igang med øvelser, der giver dig ro i hoved og krop allerede få minutter efter, at du har tilmeldt dig.

Så kære ven. :-) 

Kunne du tænke dig, at jeg personligt skal hjælpe dig med at skabe masser af ro, glæde og overskud?

Kunne du tænke dig at have mig personligt til at vise dig, hvordan du kan slippe af med stress, flinkeskole og dårlig samvittighed og få masser af ro, glæde og energi til at udleve dine drømme?

 • Jeg lover dig, at du kan blive dig selv igen.
 • Jeg lover dig, at du kan få dit liv tilbage.
 • Jeg lover dig, at du kan slippe af med din angst.
 • Jeg lover dig, at du kommer til at varetage et job igen.
 • Jeg lover dig, at du kan få et godt liv.

…og det gør jeg, fordi det er det, jeg allerede har hjulpet mange hundrede kvinder med de sidste mange år.

Hvad ville alt dette betyde for dit liv?

Det eneste spørgsmål du behøver at spørge dig selv er, kunne du tænke dig at året 2015 eller 2016 kunne blive året, hvor du får opfyldt dit ønske om at blive den glade og positive mor og kvinde, du inderst inde godt ved, du er?

Hvis svaret er JA, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig til at opnå disse resultater.

Der er lige nu  0 pladser ledige til opstart i januar 2016, og du kan tilmelde dig nuTilmeld dig ved at klikke her

Sådan her foregår det:

Lige nu har du måske en af følgende problemer…

1. Du ønsker at være en god mor og have masser af overskud til at være nærværende og nyde at være sammen med dine børn, når du kommer hjem fra arbejde, men inderst inde er du så træt og frustreret og du bare ønsker at de snart skulle i seng, så du kan få lidt fred…

Eller…

2. Du brænder for dit arbejde, men har svært ved at koncentrere dig og fokusere på de enkelte arbejdsopgaver, hvilket gør at du har svært ved at følge med, og når du kommer hjem, kan du ikke stoppe med at tænke videre over, om du nu har gjort arbejdet godt nok, samt alt det arbejde der venter dig i morgen…

Eller…

3. Du er sygemeldt med stress og/eller depression og er bange for at du aldrig bliver rask igen, og du er bange for hvordan du så skal klare dig økonomisk fremover, hvis du ikke kommer tilbage på arbejdsmarkedet igen…

4. Du er fuldstændig træt og udmattet, når du går i seng, men kan alligevel ikke falde i søvn eller du vågner flere gange om natten og kan ikke falde i søvn igen. Eller du sover som en sten fra du lægger hovedet på puden men er alligevel træt og udmattet når du vågner?

5. Du føler, at du har prøvet alt, måske har du gået til psykolog, været på piller, dyrket mindfulness, dyrket motion, spiser sundt, men alligevel bliver du ved med at gå ned igen og igen?

Hvilken en af ovenstående lyder mest genkendelig for dig?

På dette kursus giver jeg dig opskriften på, hvordan du bliver dig selv igen, og hvordan du får din glæde og energi tilbage, så du kan blive den glade og positive mor/kvinde med overskud til at du altid når det, der er vigtigst for dig.

Og jeg vil lige fortælle dig følgende:

Det er den slags resultater, jeg skaber for mine klienter hver evig eneste dag. Hvis jeg kan hjælpe dem, kan jeg også hjælpe dig.

Dette kursus vil hjælpe dig til at slippe af med  stress, så du får ro i hovedet og får din energi tilbage. Den vil give dig overskud til at være nærværende sammen med din familie, og hvis du er sygemeldt, vil den hjælpe dig med hurtigst muligt at komme tilbage på arbejde med succes.

Det kan godt være, at det er modigt af mig, at love dig alt dette…

Men efter at have hjulpet mange hundrede kvinder til at transformere deres liv, så de har fået det meget bedre, end de nogensinde har troet, at det kunne lade sig gøre, har jeg det godt med at love dig det.

Opskriften er enkel og klar, og lige til at følge trin for trin.

Du skal vide, at der er en grund til, at jeg er en ud af meget få selvstændige stresscoaches i Danmark, som har en ventetid på over tre måneder i øjeblikket for at starte et personligt forløb hos mig.

For 9 år siden da jeg startede som stresscoach satte jeg mig et mål om at blive den bedste stresscoach i Danmark. Ikke for at hovere eller prale, men fordi jeg har et dybtfølt ønske om at hjælpe andre til at slippe ud af stressens uhyggelige favntag, som jeg selv havde været fanget ind i on and off det meste af mit liv indtil for 9 år siden.

Det jeg gør virker, og hvis jeg får lov til at arbejde med dig, så vil du få masser af ro, glæde og overskud til at udleve dine drømme.

14 uger kan måske godt lyde af meget for dig, men du skal kun forholde dig til én uge af gangen, og så blive i denne uge, indtil du er parat til at gå videre til uge 2. Det bliver grundigt beskrevet, hvordan du kan vide, at du skal gå videre til uge 2. Den hurtigste vej til at du bliver dig selv igen er, at du følger kurset i DIT tempo.

Og bare rolig, jeg holder dig i hånden hele vejen og sørger for at holde retningen for dig, og støtter dig til at gøre én ting af gangen, så det bliver nemt for dig.

Personlig coaching

Når du følger kurset, og føler, at du har brug for min personlige vejledning ud over webinarerne, har du mulighed for at blive ringet op af mig for en kortere samtale, hvor jeg hjælper dig til at komme videre…

Men…

Dette kursus er IKKE for alle.

Følgende skal opfyldes, for at jeg kan hjælpe dig:

Jeg har nogle kriterier for, hvem jeg optager på kurset, så jeg kan skabe de resultater for dig, som jeg lover

 1. Du skal være parat til at ville forandre dit liv.

  Det kan godt være, at du ikke rigtig tror på, at det kan lade sig gøre for dig, og at du ikke helt tror på, at du kan gøre det, der skal til, men du skal have et dybtfølt ønske om, at året 2015 eller 2016 skal være året, hvor du slipper af med stress, flinkeskole og dårlig samvittighed for altid.

 2. Du skal være modig i forhold til at afprøve nye ting.

  Du skal være villig til at udfordre dine gamle mønstre, så du kan slippe af med fortidens følelser og fjerne selvkritik og selvsabotage, så du kan begynde at være venlig og kærlig overfor dig selv.

 3. Du skal have tillid til, at jeg kan hjælpe dig

  Du skal være villig til at tage imod de redskaber jeg giver dig, og være villig til at prøve dem af. Jeg lover dig, at jeg kun beder dig om at gøre ting, som du selv er indforstået med.

Det var dét: Vilje – mod – og tillid, det er nøgleordene for, at jeg kan love, at jeg kan hjælpe dig…

Hvis du er indforstået med alle tre ovenstående, så lover jeg dig, at kurset er noget for dig.

 Du skal gøre følgende:

 Hvis du matcher ovenstående kriterier, og du kunne tænke dig at begynde din rejse hjem til dig selv og din kerne, og du gerne vil have et fantastisk liv, så tilmeld dig kurset.

 • Sted: hjemme hos dig, webinar hver mandag kl. 19.00 – 21.00 og hver tirsdag kl. 12.00 – 14.00 i 14 uger ( du behøver kun deltage i ét hver uge) De bliver optaget, så du kan høre dem igen og igen.
 • Webinaret er et lukket forum på nettet, hvor du har mulighed for at blive coachet af mig personligt. Samtidig kan du stille alle de spørgsmål du har brug for og få svar her.
 • Indhold: adgang til alt materiale, meditationer, øvelser, lydfiler, video´s og trin for trin opskrifter resten af dit liv, fordi du kan downloade det hele.
 • Du får adgang til et lukket space, hvor du kan stille mig alle dine spørgsmål, du har brug for i 14 uger. Hvis du har brug for det, ringer jeg dig op for personlig coaching.
 • Det eneste du behøver, for at deltage på dette kursus, er en pc og et par høretelefoner ( brug evt. dem du har fra din telefon) + internetadgang.

Pris + garanti

 • Pris: 7.500 kroner ( kan betales i 3 rater med 30 dages mellemrum):
 • Ved tilmelding: 2.500 kroner
 • 30 dage senere: 2.500 kroner
 • igen 30 dage senere: 2.500 kroner

Priser på stresscoaching tillægges 25% moms, når der skal faktureres til din arbejdsplads, fagforening, forsikring, jobcenter eller hvis der faktureres til en selvstændig virksomhed.

Garanti, du har intet at miste og alt at vinde:

Du har 4 uger til at prøve kurset af, hvor du kan afprøve alle øvelserne og downloade dem til din pc. Hvis du efter 4 uger ikke synes, at kurset er noget for dig, sender du mig straks en mail, og du får alle pengene tilbage. OG du kan ALLIGEVEL beholde alle de øvelser, som du har fået adgang til i de 4 uger. :-) 

Det er fordi, jeg VED, at den eneste grund til at du ikke får det udbytte jeg lover dig, er hvis du ikke får lavet øvelserne, og så skal du selvfølgelig ikke fortsætte på kurset.

MEN hvis du følger kurset og laver øvelserne, som jeg coacher dig i, så garanterer jeg dig, at du får masser af ro, glæde og livsenergi til at udleve dine drømme.

Der er lige nu 0 pladser ledige til opstart i  januar 2016, og du kan tilmelde dig nuKLIK HER

…og du kan være igang med øvelserne der giver dig ro i hoved og krop allerede et par minutter efter, at du har tilmeldt dig. 

 • Du kan være i gang med en af øvelserne, der hjælper dig til at slippe selvkritik og selvsabotage og til at være kærlig og forstående overfor dig selv allerede få minutter efter, at du har tilmeldt dig kurset.
 • Du skal bare sætte dig ned med lukkede øjne og høre lydfilen, som jeg har indtalt, så er du godt på vej til at blive den glade og positive kvinde du inderst inde godt ved, du er.
 • …og der er masser af lydfiler og meditationer og trin for trin-planer, som er nemme at følge.
 • …og det meste af det er indtalt på lydfiler, så du ikke behøver at sidde og læse og læse for at følge med…du kan høre det hele med lukkede øjne.

Jeg lover dig, at følgende er bare noget enkelte af de ting, du får ud af kurset:

 • Dyb indre ro
 • Nærvær sammen med dine kære
 • Meget mere overskud til dig selv, din familie og arbejdet
 • Kontakt til dig selv
 • Masser af glæde
 • Mere energi til dine daglige gøremål
 • Overskud til at motionere og lave sund mad
 • Slippe af med spændinger og smerter
 • Lære at planlægge realistisk
 • Vågne frisk og veludhvilet
 • Livsenergi
 • Blive skarp på, hvad du vil og ikke vil
 • Komme på rette spor
 • Være mere i nuet i stedet for at bekymre dig om fremtiden og dvæle ved fortiden
 • Klarhed over retningen i dit liv
 • …og meget meget mere…

Det kan godt være at det lyder for godt til at være sandt, men hemmeligheden bag det jeg kan, og som du ikke får ret mange andre steder, er 3 ting:

 1. Jeg hjælper dig til at opbygge et stærkt fundament, og lærer dig at vedligeholde det. Ikke kun ved at give dig gode råd, men ved at give dig helt konkrete redskaber til, at du får det integreret i din hverdag, så det bliver til vane for dig, ligesom du børster tænder hver dag.
 2. Jeg hjælper dig med at fjerne den blokering, som forhindrer dig i at passe på dig selv. Det, der blokerer dig i at sige fra, det der blokerer dig i at udtrykke dine behov, det der blokerer dig i at mærke og kende dine behov. Det der blokerer dig i at udtrykke dine følelser på en sund måde. Du lærer at elske dig selv.
 3. Og den vigtigste: jeg hjælper dig med at komme hjem til dig selv og få kontakt med din kerne. Du kommer ind og får fat i dig selv, og får tændt din livsgnist, så du kan gå efter at udleve dine længsler og drømme.

Kort sagt så hjælper jeg dig med at lære dig selv at kende helt ind i din kerne, og tro på, at du er værd at elske. 

Så, hvis du kan tænke dig at få et fantastisk liv med masser af ro, glæde og livsenergi til at udleve dine drømme, så vil jeg anbefalde dig at tilmelde dig online-kurset, ved at følge nedenstående:

Her er, hvad du skal gøre nu:

Klik her og du bliver guidet til betaling af første rate, hvorefter du modtager et link til uge 1 indenfor få minutter. 

Sååå… ses vi? :-)

Sååå…kunne du tænke dig at jeg skal hjælpe dig?

Måske har du et par spørgsmål først:

Q: Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det der online-teknik?

A: Bare rolig, hvis du kan finde ud af at tænde din computer, så lover jeg dig, at så kan du også finde ud af teknikken.

Q: Hvordan kan du guide mig, når du ikke har kendskab til mig i forvejen?

A: Indenfor de første uger af kurset, bliver du bedt om at svare på nogle spørgsmål, som jeg bruger til at lægge en individuel plan for dig, som du bliver sat ind i på webinaret.

Q: Kan jeg være sikker på, at jeg bliver coachet på webinaret, hvis der er mange, der vil coaches?

A: Det er derfor jeg har begrænsede antal pladser på kurset, så jeg kan nå alle dem, der vil coaches, samtidig med at jeg tilpasser antallet af webinarer alt efter, hvor mange der vil coaches. Indtil nu har det været nok med to webinarer om ugen.

Q: Hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af det?

A: Bare rolig, alle øvelserne er forklaret tydeligt og klart og er nemme at gå til. Alle øvelserne er lige til at gå til, og du får dem serveret i den rigtige rækkefølge, så du ikke selv skal tænke. Jeg holder tråden for dig på webinarerne, så hvis du bare læner dig tilbage og hører lydfilerne og udfører øvelserne, så lover jeg dig, at det virker.

Q: Hvad nu hvis jeg ikke kan holde ud at høre på andre, der bliver coachet?

A: Du kan skrive til mig og bede om at blive coachet først, hvorefter du kan lukke ned for webinaret bagefter. Jo længere du kommer frem i kurset vil du få mere overskud til at høre de andre blive coachet og du begynder at opleve, at du selv kan få meget ud af at høre andres historier.

Q: Hvad nu hvis jeg  ikke kan fastholde mig selv i at gøre de ting, der er i programmet?

A: På webinarerne bliver du coachet i, at fjerne det, der blokerer dig i at få det gjort. Det er lige præcis det, du får ud af dette kursus. Du får helt konkrete redskaber til, hvordan du får integreret gode vaner i dit liv.

Q: Hvad nu hvis jeg ikke kan nå det på 14 uger?

A: Du når langt på 14 uger, men du har mulighed for at adgang til alle de ekstra webinarer du har brug for. Eller du kan holde en pause så længe du vil og genoptage dem, hvis du får brug for mere.

Q: Hvad nu hvis jeg går i stå og ikke kan komme videre?

A: Du har mulighed for at blive ringet op af mig, hvis du har brug for det.

Q: Hvad så når kurset er slut, kan jeg så ikke høre meditationerne mere? 

A: Alle øvelser og lydfiler og videoer kan downloades til din computer, så du har det til evig eje, så du kan høre det igen og igen resten af dit liv, når du vil.

Q: Jeg har det altså bedst med at sidde overfor den, der coacher mig?

A: Ja, så går du glip af muligheden for dette fantastiske effektive kursus. Men hvad nu hvis det ikke er sandt? Hvad nu hvis det er lige så effektivt? Det kan du kun finde ud af, hvis du prøver det? Og du har 4 ugers prøvetid, ellers får du pengene tilbage. Derudover er der faktisk fordele ved online-kurset fremfor individuel coaching. Du hører andres erfaringer…du kan få gode råd af de andre…du hører at andre har haft det ligesom dig, og er kommet videre og meget mere.

Hvis du har flere spørgmål eller stadig er i tvivl om, kurset er noget for dig, så send mig en mail på lykke@lzo.dk eller send en sms med dit spørgsmål. :-)

Ønsker du at deltage på forløbet, så er der lige nu 0 pladser ledige i januar 2016, du tilmelder dig her:  KLIK HER

Med kærlighed fra Lykke

Handelsbetingelser, læs her

Bliv stressfri…og transformér dit liv for altid på kun 10 uger

© Copyright, Lykke Zina Olsen

Med forbehold for ændringer.