ER DU STADIG TRÆT OG UDMATTET, SELVOM DU HAR PRØVET ALT?

Jeg lover dig, at du skal nok blive dig selv igen.

Føler du stadig, at du ikke kan klare dit arbejde, selvom du har gået til psykolog?
Er du stadig træt og udmattet, men har alligevel problemer med at sove?
Har du stadig ingen energi?

Bliver du bare mere og mere ked af det og frustreret over, at du stadig intet orker og begynder du at blive bange for, at der må være noget alvorligt galt med dig?

Bare rolig.

Det kan sagtens bare være stress. Du har højst sandsynligt bare ikke fundet ind til dit kerneproblem. Dit kerneproblem er den indstilling, der har fået dig ud i stress. Det kan f. eks. være flinkeskole, dårlig samvittighed, eller at du har lært at presse dig selv.

Når du får løst dit kerneproblem slipper du fri af fortidens følelser, der forhindrer dig i at være dig selv. Du begynder at tage dig selv alvorligt. Du oplever, at du kan udtrykke dine behov uden at være bange for at blive afvist. Du begynder at udtrykke dine følelser på en sund måde, så du slipper dine bekymringer og din ked af det-hed .

Bliv stressfri, med garanti

er et personligt forløb for kvinder, der føler sig presset, har gået for længe i flinkeskolen, eller har svært ved at sige nej uden at få dårlig samvittighed.

På baggrund af mere end 4000 afholdte sessioner har Lykke udviklet en speciel proces, der ikke bare genopbygger dit personlige fundament, men du kommer også ind og får ændret dine kerneindstillinger, der garanterer at du aldrig mere behøver at være bange for at gå ned med stress igen.

Det er min erfaring gennem de sidste ni år, at ALLE kan slippe af med stress uanset, hvad der har udløst den og uanset, hvor længe du har haft den, men det er selvfølgelig individuelt, hvor lang tid det tager.

Flere hundrede kvinder har allerede gennemført forløbet Bliv stressfri  – med garanti, og her er, hvad èn af dem fik ud af det.

“Anne havde det så dårligt, da hun kom til mig, at hun havde overvejet at tage et glas piller for at komme væk fra det hele.
Hun havde grædt i 14 dage, og led af svimmelhed og kvalme. Hun havde konstant dårlig samvittighed over ikke at kunne gøre tingene godt nok, og hun kunne ikke sige fra overfor sin mand.

Hun havde været gået ned med stress for 8 år siden, og hun havde siden prøvet alt for at få det bedre. Hun havde været igennem 2 længerevarende psykologforløb, hun havde gået til zoneterapeut og akupunktør pga. spændinger og smerter i kroppen.

Undervejs i forløbet fandt vi ud af, at hendes kerneproblem var, at hun var bange for sin mand, og hun havde fortrængt det så godt og grundigt, at hun fik et chok, da det gik op for hende.

Da hun fik redskaber til at slippe stressen og angsten, og derved fik mod til at sige fra overfor sin mand, forsvandt hendes stresssymptomer.”

Det hun fik ud af forløbet, udover at slippe af med sin stress og angst, var:

  • hun begyndte at sige fra overfor sin mand, uden at være bange, hvilket gjorde hende stærk og ligeværdig i sit parforhold
  • hun lærte at udtrykke sin angst, hvilket fik hende til at føle sig fri, og de kunne begynde at tale om at løse deres problemer
  • hun søgte nyt job, fordi hun fandt ud af, at hun kun havde sit arbejde tilrettelagt, så hun kunne arbejde hjemmefra, fordi hendes mand ønskede det, hvilket gjorde hende glad, fordi hun nu kunne søge sit drømmejob.

Årsagen til at så mange ikke slipper af med deres stress og får energien tilbage er, at de ikke får løst kerneproblemet til stressen. Uanset hvor mange redskaber jeg havde givet Anne til at sige fra, ville de ikke have hjulpet, pga. hendes kerneproblem, som var angsten for hendes mand.Da kerneproblemet blev løst, blev det nemt for Anne at bruge redskaberne, og få sagt fra.

Du får det bedre, end du nogensinde før har haft det.

Forløbet er bygget sådan op, at det bagefter bliver nemt for dig at fastholde sunde vaner som motion, mindfulness, sund kost og gode søvnvaner, og du får lært at håndtere pressede situationer, så det bliver nemt for dig at sige fra uden at få dårlig samvittighed eller føle, at du afviser nogen.

Du får redskaber til at holde dig stressfri.

Du mærker mere glæde og griner mere og finder ud af, at det faktisk kan være sjovt at gå på arbejde. Du får frigivet mere tid og overskud til at læse bøger, gå til yoga, male eller gå på cafè med en veninde.

Om Lykke Zina Olsen

Lykke er ekspert i se igennem dine symptomer, og ind til din kerne, og hun har udviklet en effektiv spørgeteknik, så du ikke kan undgå at finde ind til dit kerneproblem.

Lykke får dig ud af dit hoved og ned i din krop, hvilket gør, at du bliver bevidst om, hvad hovedårsagen til dine problemer er.
Lykke har effektive redskaber til dig, så det bliver overraskende nemt for dig, at slippe af med dit kerneproblem.

Når du får løst dine kerneproblemer, opnår du en varig forbedring. Selvfølgelig kan du få stress igen, da stress kan udløses af kriser, alvorlig sygdom og tab, som vi alle kommer ud for på et tidspunkt. Men måden at håndtere den på er det samme, og når du har været på mit kursus, vil du have redskaber til, at du hurtigere kan komme ud af stressen næste gang, så du ikke overbelaster dit system igen.

Lykke styrer dig sikkert igennem forløbet udfra dine symptomer, og hun sørger for, at du får løst problemerne i den rigtige rækkefølge. Lykke lytter ikke kun til dig, men lytter efter om der er sammenhæng mellem det, du siger, det, du gør og den reaktion, din krop har.

Lykke er ekspert i at bringe sammenhæng mellem disse tre ting og så slipper stressen, og du får ro.

Derudover bruger Lykke følelsesforløsning, som hjælper dig til at slippe traumer og følelser,
som er gemt i kroppen fra fortiden.

Lykke hjælper dig til at se, hvor du har indflydelse og giver dig redskaber til at styre dit liv i den retning du ønsker.

Du er velkommen i min konsultation:

Løvparken 10 D
4000 Roskilde

Eller du er velkommen til at ringe på telefon: 27 13 43 26

Lykke Zina Olsen,
Stressekspert igennem 9 år

Claudia Weber:

“Mit første møde med Lykke var altafgørende for, at jeg er blevet rask. Lykke gik helt ind til benet på hendes (k)ærlige og skarpe facon på min første session. Efter at have været syg med alvorlig stress i 10 måneder og flere sygemeldninger bag mig, hjalp Lykke mig til at erkende hvor syg af stress, jeg stadig var. 

Lykke forklarede mig som den første, hvad stress er, og hvorfor min krop reagerede så voldsomt med fysiske symptomer, som den gjorde. Lykke fik mig til at indse at alt, hvad jeg havde fortaget mig indtil nu, havde været symptombehandling, og det var derfor, jeg ikke var blevet rask.

Efter første møde og en erkendelse rigere købte jeg et helt forløb hos Lykke. Hos Lykke fik jeg hjælp til at sætte ord og handling på min situation og blive fuldtidssygemeldt fra mit arbejde. For hver session fik jeg det bedre og bedre med brug af de værktøjer, som jeg fik af Lykke.

I dag næsten 3 mdr. efter min første session hos Lykke er jeg rask. Jeg har aldrig haft det så godt, som jeg har det nu. Lykke har været min redning ud af stressen og ind i et nyt liv med nye strategier for min hverdag og mit liv.

Jeg kan kun anbefale Lykke på det varmeste…”

Jeg har aldrig haft det bedre.

 

Elizabeth Johansen:

“Jeg har gennem 4 måneder haft den glæde at konsultere Lykke.

Jeg kom til Lykke med MEGET alvorlig stress, og havde store søvnproblemer. Jeg havde forinden søgt forskellige terapeuter, og jeg havde prøvet en masse gode råd, men uden nogen virkning.

Så jeg troede ikke selv på, at jeg nogensinde kunne komme tilbage til et normalt liv. Men Lykke guidede mig stille og roligt med sikker hånd i den rigtige retning.

Når jeg tvivlede, holdt Lykke mig fast, og hver gang er jeg gået fra Lykke med det største smil og en tro på, at det her, det skulle jeg nok komme igennem.

Jeg har arbejdet intenst med de opgaver Lykke gav mig fra gang til gang, og det virker bare 100%.

Med Lykkes program har jeg fået indre ro, som jeg ikke har haft i mange år.

 Jeg vil til enhver tid anbefale Lykke. Hun er fuldstændig fantastisk, og hun har simpelthen fået mig på sporet igen. Jeg har fået gode motionsvaner, madvaner, sunde tankemønstre, og jeg mediterer hver dag nu. Min søvn er også blevet meget bedre. 

Jeg er så dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har fået. Uden Lykke var jeg aldrig kommet dertil, hvor jeg er nu. Jeg er simpelthen klar til livet igen.

Livsglæden bobler i mig igen.