BLIV STRESSFRI,MED GARANTI:

TRIN 1
Skab klarhed: Erkendelse

Når det bliver klart for dig, hvad stress virkelig er, lærer du at forstå, hvorfor du ikke fungerer som du plejer. Du finder ud af, hvorfor du ingen energi har, og hvorfor det er så svært for dig at tage dig sammen.

Du forstår, hvorfor der ikke er noget, der har virket endnu, og hvorfor du stadig er træt, selvom du har sovet i 14 dage. Du finder ud af, at vejen ud af stress er enkel og overskuelig, hvilket giver dig håb om, at du kan blive dig selv igen.

Du stopper med at bortforklare, at det nok ikke er så slemt, hvilket er altafgørende for, at du kan blive rask igen.

TRIN 2
Byg et stærkt fundament: Overskud

Du begynder at kunne slappe af uden at have en masse stresstanker kørende rundt i hovedet. Du vil begynde at få en følelse af indre ro, og mærke at du får mere energi fra uge til uge.

Du opdager, hvor lidt der skal til, for at du kan få energi til både dig selv, din familie og dit arbejde.

Du vil i glimt begynde at opleve, at du bliver dig selv igen. Du vil langsomt, men sikkert rykke dig i den rigtige retning, af et liv fyldt med masser af ro, glæde og energi, samt overskud til bare at være.

TRIN 3
Find dit kerneproblem:
Er du for flink?

Du bliver opmærksom på, hvilke mønstre og vaner, der er årsag til din stress. Du får løst det kerneproblem, der får dig til at sige ja til at være der for andre, selvom du i virkeligheden bare har lyst til at løbe langt væk for at være i fred.

Du får opløst fortidens følelser, der sidder låst i din krop, og som forhindrer dig i at sige fra.Du får redskaber til at slukke for angst, uro og bekymringer på få minutter.

Du lærer, at kommunikere uden at pakke budskabet ind, så du opnår at andre forstår dig og respekterer dig.

5 TRIN TIL ET STRESS-FRIT LIV

Forløbet: Bliv stressfri, med garanti sikrer dig et stressfrit liv, så du undgår at gå ned med stress igen og igen. Forløbet består af følgende 5 trin og varer 14 uger:

TRIN 4
Skab sande værdier:
Det vigtigste først

Du begynder at forstå, at du har tilsidesat dine værdier, hvilket er den grundlæggende årsag til, at du er kommet ud i stress. Det bliver tydeligt for dig at se, hvad du skal gøres anderledes fremover. Det vil gøre dig i stand til at planlægge realistisk.

Du begynder at glæde dig til at skulle igang med at arbejde igen. Du får lagt en plan for, hvordan du kommer godt tilbage på dit arbejde. Du bliver topforberedt til, hvad du skal sige til din chef og dine kolleger.

TRIN 5
Skab dit drømmeliv:
Ro, glæde og energi

Du begynder at føle, at du får indflydelse på dit liv og dine relationer, og nu behøver du ikke mere at være bange for, om du kan klare dit arbejde og dit privatliv fremover. Du begynder at opleve, at du får mere tid og energi til at gøre det, du har lyst til.

Her får du lagt en plan for, hvordan du holder dig stressfri resten af dit liv.

Nu ved du, hvordan du får indflydelse på dine relationer, både til dig selv, din familie og dine kolleger. Nu ved du, hvilken vej du skal gå, og du har en plan for, hvordan du hver dag kan arbejde dig i den rigtige retning, der vil holde dig på sporet af et liv fyldt med ro, glæde og energi til at udleve dine drømme…

Skærmbillede 2014-04-04 kl. 14.21.57

BLIV STRESSFRI, MED GARANTI:
Det praktiske:

Forløbet med de 5 trin, løber over 10 – 12 uger med 10 gange samtaler. Vi mødes èn gang om ugen de første 5-6 gange og derefter efter behov.

Du vil få nemme øvelser du let kan udføre mellem hver gang, som sikrer dig en forbedring fra uge til uge. Du får en cd udleveret, hvor hele programmet er indtalt, så du kan høre det derhjemme, så tit du har brug for det.

Bare rolig! Du skal ikke i gang med at gøre en hel masse du ikke orker. Programmet er bygget op trin for trin, så du nemt kan tage èt lille skridt af gangen i dit tempo.

Du skal helt ned i tempo, og derefter skal du kun gøre det, der giver dig ro, glæde og energi.

Så oplever du en hurtig bedring. Jeg lover dig, at det er meget nemmere at komme i gang med programmet, end du tror.

  • Det du lærer hos mig er, hvorfor du aldrig skal gøre noget, du ikke har energi til.
  • Du lærer at mærke, hvad du kan, så du aldrig overbelaster din krop og din hjerne.
  • Du lærer, hvad du skal gøre, når du ingen energi har, så du alligevel når det hele.
  • Du lærer at uanset, hvad der presser og stresser dig, så har du redskaber til at løse det, så du ikke bliver alvorligt stresset igen.
  • Du har en plan for og redskaber til, hvordan du fortsat kan arbejde med at få det bedre og bedre og bedre for hver dag der går.
  • Du lærer at udtrykke dine følelser på en sund måde, uden at være bange og få dårlig samvittighed.

Forløbet kan foregå i min konsultation:

Løvparken 10 D
4000 Roskilde

Eller pr. telefon: 27 13 43 26