Hvordan kan jeg være sikker på, at du kan hjælpe mig?

SVAR:

For det første tilbyder jeg dig en gratis forsamtale, hvor du kan møde mig personligt. Her får du afklaret, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, uden at det koster dig en krone.

( Ud af de flere hundrede kvinder jeg har hjulpet indtil nu, er over 99% kommet af med stress, og den sidste halve procent har fået gavn af min tilbagebetalingsgaranti, som du kan læse om nedenunder.)

Jeg giver dig den garanti, at jeg lover dig, at du kommer af med din stress, eller du får alle pengene tilbage. Læs mere, klik her

Hvordan kan jeg vide, at det er stress?

SVAR:

Jeg anbefaler altid, at du kommer en tur til lægen, men det er dog min erfaring, at din læge ikke altid er i stand til at vurdere, om du er alvorligt stresset, eller hvor alvorligt stresset du er.

Dukanvære helt sikker på, at jeg ved en gratis forsamtale kan afklare, om du er alvorligt stresset, og i hvilken grad.
Bestil gratis forsamtale, klik her

Du kan også udføre øvelserne i min gratis e-bog, hvilket vil give dig svar på, om du er alvorligt stresset.
Download gratis e-bog, klik her

Og/eller du kan også tage en gratis stresstest her, og få svar med det samme.
Test din stress, klik her 

Hvad nu hvis jeg ikke orker at gå i gang med det her forløb?

SVAR:

Bare rolig, du skal ikke igang med en hel masse. Forløbet er bygget sådan op, at det foregår i dit tempo.

Meningen med forløbet er netop at stoppe presset på dig. Du skal stoppe med at kæmpe. Jeg sørger for at du kommer helt ned i tempo, og for at holde den røde tråd for dig.

Du skal bare overlade styringen til mig en tid, så lover jeg dig, at du får ro i hovedet og mere energi.

Hvordan kan jeg forsvare, at bruge så mange penge på mig selv?

SVAR:

Mange er rigtig bange for, at bruge penge på sig selv, enten fordi du allerede har brugt mange penge på noget, som ikke virker varigt, eller fordi vi kvinder er alt for gode til at sætte os selv i sidste række.

Tænk på hvor mange penge du bruger på at tage på ferie, så du kan slappe af, og allerede et par uger efter ferien er slut, er du lige så træt igen som før?

Eller tænk på hvor mange penge du allerede har brugt tilsammen de sidste mange år, og du føler dig stadig stresset?

Med mit forløb er du garanteret, at du arbejder på kerneplan, hvor man skaber varige virkninger.

Hvordan kan jeg vide, at det virker for mig?

SVAR:

Jeg kan sagtens forstå din tvivl. Jeg havde det på samme måde, dengang jeg var stresset. Jeg følte, at jeg havde prøvet ALT, så jeg begyndte at miste troen på, at jeg kunne få det bedre.

Du kan ikke vide, om det virker for dig, men du kan mærke din mavefornemmelse, om det her er noget for dig. Om det føles rigtigt.

Hvis du føler, at du vil give dig selv endnu en chance, så lover jeg dig, at uanset hvordan din situation ser ud lige nu, så kan det virke for dig. Og jeg ved det, for jeg har selv gået hele vejen.
Du kan også læse hér, hvad andre har fået ud at mit forløb, klik her.

Hvad nu, hvis jeg ikke har råd?

SVAR:

Der er mulighed for afbetaling: Du kan dele beløbet i fire lige store rater, så du betaler første rate, når du starter og de efterfølgende rater med tredive dages mellemrum.

Eller du kan undersøge, om du kan få betalt forløbet af din arbejdsgiver, din sundhedsforsikring, din kommune eller din fagforening.
Se priser, klik her.

Hvad er din baggrund, for at kunne hjælpe mig?

SVAR:

Jeg har selv været stresset, deprimeret og lidt af angst det meste af mit liv, indtil for 9 år siden. Siden har jeg arbejdet fuldtids med at hjælpe andre af med stress. Jeg er uddannet og certificeret som coach og har specialiseret mig i stress, og taget en stresscoachuddannelse hos www.forebygstress.dk  Læs mere om Lykkes baggrund her.

Skærmbillede 2012-10-23 kl. 11.24.47