Handelsbetingelser siden 2010.

Produkter og tjenester udbydes af Stresscoaching ved Lykke Zina Olsen, CVR nr. 25 51 60 36, Løvparken 10 D, 4000 Roskilde
Kontakt os på lykke@lzo.dk.

Priser på stresscoaching tillægges 25% moms, når der skal faktureres til din arbejdsplads, fagforening, forsikring, jobcenter eller hvis der faktureres til selvstændig virksomhed.

Fysiske produkter vil blive afsendt indenfor 3 hverdage. Du kan fortryde købet indenfor 14 dage, og returneringen af varen skal foregå i original emballage, og du betaler returportoen, og er ansvarlig for varen, indtil den er ankommet til Stresscoaching i god stand.

Digitale produkter bliver leveret via e-mail og kan købes med både visa og mastercard og bankoverførsel.
Alle priser er i danske kroner inkl. moms medmindre andet er angivet.

Fortrydelsesret: På alle produkter købt via nettet har du fortrydelsesret på 14 dage i forhold til markedsføringsloven

Siden 1. aug. 2014: På online – kurset: Stresscoachingforløbet, giver jeg fortrydelsesret på 4 uger efter køb.  Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du på skrift eller mail udtrykke, at du ønsker pengene retur senest 4 uger efter køb. Overskrides fristen på de 4 uger bortfalder fortrydelsesretten, og du kan ikke få pengene retur.

Tilbagebetalingsgaranti:

På mit individuelle forløb:  Bliv stressfri, med garanti, på 10 gange samtaler:

Du kommer af med din stress, eller du får pengene tilbage.

Garantien gælder ved kursets afslutning:

1. Den eneste betingelse er, at du skal have haft en gratis forsamtale, inden du starter forløbet, hvor jeg vurderer, om jeg kan hjælpe dig.

2. + at du har  fuldført alle 10 samtaler, de dage, vi har aftalt, for at få pengene retur. Hvis du har rykket eller aflyst samtaler undervejs, gælder garantien ikke. Hvis du vælger at stoppe undervejs i forløbet, betaler du blot for de gange, du har fået. Hvis jeg vælger at stoppe forløbet undervejs, betaler du blot for de sessioner, du har fået.

3. Garantien gælder kun, hvis du selv har betalt hele forløbet. Dvs. hvis din arbejdsgiver, kommune, fagforening eller lign. har betalt for dig, gælder garantien ikke.

4. Garantien gælder ikke, hvis du har andre lidelser, som depression, angst eller andet, oveni stressen.

At blive stressfri betyder, at du ved kursets afslutning:

  • at du er kommet ud af din alvorlige stresstilstand.
  • at dine symptomer er væk eller i aftagende. Afgøres ved en stresstest ved start og slut af kurset.
  • at du kan mærke dine naturlige stresssignaler og har redskaber til at slukke for dem.
Når du er kommet ud af den alvorlige stresstilstand, kan din krop være medtaget af at have været i en alvorlig stresstilstand, så der er stadig et stykke vej endnu, før du er helt på toppen igen. Når kroppen har været presset i så lang tid, vil det tage et stykke tid for den at komme i form igen. Det er individuelt, hvor lang tid det tager.
 
Hvis du ønsker at gøre brug af tilbagebetalingsgarantien, skal du give udtryk herfor på skrift eller på mail senest på dagen, hvor du har fået din sidste session. Herefter bortfalder garantien om tilbagebetaling.
Workshops og events:
Ved aflysning mindre end 1 måned til afholdelse betales 50 % af det betalte beløb i gebyr.
Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.
Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden eller komme på venteliste, til et evt. efterfølgende hold.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Lykke Zina Olsen. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt, og licensen må ikke overdrages til andre.

Med forbehold for ændringer.