Udtalelser fra deltagere som har taget forløbet,

Bliv stressfri, med garanti:

Elizabeth Johansen:

“Din øvelse med følelsesforløsning, har hjulpet mig helt fantastisk i forhold til mine forældre der begge er døde. Jeg lavede den, da jeg var i stress forløbet hos dig, og det virker bare :-)
Jeg bliver ikke mere trist, irriteret, ked af det eller vred længere, når jeg tænker på mine forældre. Det var mere virkningsfuldt, end jeg på nogen måde havde troet.
Kærligst fra Elizabeth
Tak fordi jeg har dig i mit liv :-) Jeg er meget taknemmelig.”
____________________

Lene Johansen, Socialrådgiver

“Jeg har fået meget stor støtte og hjælp hos Lykke. Bla. erkendelse af de gamle mønstre om flinkeskolen, som var så indgroet i mig. Det virker.

Jeg er blevet rigtig god til ikke at presse mig selv og ikke at lade andre presse mig”

______________

Claudia Weber, selvstændig bogholder

Jeg har aldrig haft det så godt som jeg har nu. Lykke har været min redning ud af stressen og ind i et nyt liv med nye strategier for min hverdag og mit liv.”

_________________

Elizabeth Johansen, sekretær

Lykke har simpelthen fået mig på sporet igen. Jeg har fået en indre ro, som jeg ikke har haft i mange år. Livsglæden bobler i mig igen.
Jeg har fået gode motionsvaner, madvaner, tankemønstre og jeg mediterer hver dag. 

Jeg er simpelthen klar til livet igen.”

_________________

Hansa Toftegaard, støttepædagog. 

“
Mit liv har udfoldet sig og ændret sig på alle tænkelige områder. Jeg har fået det bedre end jeg nogensinde før har haft det. Tak for hjælpen Lykke.”

_______________

Anne Willum, sygeplejerske.  

“Jeg fandt igen meningen med livet.

Hver gang gik jeg fra Lykke med styrke, mod og reelle værktøjer til at takle hverdagen, og den situation jeg var havnet i.

 Lykke gav mig det liv tilbage, som jeg ikke troede, jeg magtede mere.

_____________

Mianne Andersen, zoneterapeut og pædagogmedhjælper

“Jeg er igen parat til at søge arbejde, og har fået så meget glæde og lyst til nye udfordringer, plus at jeg meget bedre kan mærke mig selv og mine grænser. 1000 tak Lykke.

____________

H.C. Nielsen, adm. dir. og virksomhedskonsulent

“Efter nogle relativt få samtaler med Lykke, fik jeg redskaber til at forebygge de mest almindelige stress situationer og dermed få en lettere hverdag,. Jeg fik kræfterne tilbage og har nu igen gå-på-mod.

Jeg har siden haft den glæde at kunne henvise både familiemedlemmer og bekendte til Lykke, og jeg har kun modtaget positiv feed back på disse anbefalinger.”

____________

Bitten Serena, Resource Officer

Lykke er meget tillidsvækkende og giver en god ro, som er vigtig for mig. Lykke er en rigtig god sparringspartner og utrolig forstående og meget god til at forklare reaktionsmønstre og hvordan stress påvirker kroppen.”

På en skala fra 1 – 10, får Lykke et 10 – tal.

___________

Michel Goldin, Direktør i FOCUS leasing A/S, mg@focusleasing.dk

“Efter kun 4 konsultationer, var jeg faktisk mere eller mindre fri af min stress. Og i dag 6 måneder senere, kan jeg slet ikke huske, hvordan det er at være stresset.

En kæmpe tak til Lykke for hendes fantastiske hjælp til mig. Jeg håber, at mange andre i samme situation som mig, vil få den samme glæde af Lykke`s viden om stress.”

____________

Martin Bejerholm, forsikringssælger

“Det var en lettelse at møde en person, som kunne hjælpe med at sætte ord på de ting, jeg ikke selv kunne sige grundet mit indre kaos.

Netop samspillet mellem hoved og krop, er en af de spændende metoder, der i Lykke`s forløb arbejdes med.

Jeg har lært at være opmærksom på de signaler min krop sender til mig og handle på dem. Nu kan jeg klare mit job med ro i sjælen.

I forløbet har jeg lært at holde fast i meditation, sund kost og motion, for at jeg kan fungere som menneske.

___________

 


Udtalelser fra deltagere på mit gruppeforløb,

Drop perfektionismen og følg dit hjerte:

Lene, pædagog

“Jeg er blevet meget opmærksom på de der to steder i mig: Tænkestedet og Hjertestedet, og det er meget stort for mig, for jeg har jo beskæftiget mig med personlig udvikling i mange år, og på dette gruppeforløb er det gået op for mig, at jeg i alle disse år kun er gået igennem min personlige udvikling oppe i hovedet.

Alle de bøger jeg har læst og alle de kurser jeg har deltaget på, er jeg forblevet oppe i mit hoved. Jeg troede at jeg kunne det hele, men det var kun oppe i mit hoved. Det er en kæmpe erkendelse for mig, og NU har jeg oplevet forskellen på at være i hovedet og komme ned i kroppen og mit hjerte.”

_______________________________

Hanne, socialrådgiver

“Nu kan jeg tydeligt mærke forskel på, i situationer hvor jeg går derhjemme om mit hjerte er åbent eller lukket. Lige når jeg mærker, at jeg lukker mit hjerte, så kigger jeg på min kæreste og siger den sætning inde i mig selv, som Lykke har lært os. Jamen så er det en helt anden kommunikation, som jeg har med min kæreste, det er helt utroligt, og det er jeg bare så glad for.

Og så mediterer jeg hver dag, som jeg havde så svært ved at komme igang med, selvom jeg godt ved, at det er godt for mig. Den stilhed jeg får frem nu er bare helt utrolig dejligt at opleve. Nu begynder jeg virkelig at kunne hive den stilhed ind, som jeg har så meget brug for.”

______________________________

Kirsten, bankrådgiver

“Før jeg startede gruppeforløbet havde jeg gået rundt i mange år og bare haft en følelse af tristhed inde i min mave. Ligesom en knugen, der altid var der, og det føltes, som om jeg nogen gange ikke kunne trække vejret helt igennem.

Det vildeste jeg har lært på kurset er, at turde være i mine følelser, det at lære at være i mine følelser uden at fodre dem med tanker og med alle de gamle historier, og  hvad der nu kan ske ude i fremtiden. Nu mærker jeg alt det, jeg har læst om og jeg godt vidste, men jeg aldrig har mærket rigtigt.

Det er ligesom om jeg er blevet befriet. Min krop er lettet og min tristhed er væk. Ja, jeg føler at det lige pludseligt er blevt tilladt bare at være mig selv. Tak…”

_____________________________

Tina, kontorassistent

“Meditationerne synes jeg har  været rigtig gode, de giver mig rigtig meget og har været vigtige for mig.  Jeg blevet bedre til at mærke mig selv, og hvad jeg har behov for og jeg er blevet bedre til at give udtryk for mine følelser, og stå ved dem, og når jeg har taget en beslutning, så er det den beslutning, jeg har taget. Og jeg har det godt med det.”

____________________________

Gitte, førtidspensionist

“Jeg var meget skeptisk da vi gik i gang og de forste 9 gange kunne jeg slet ikke mærke mig selv under øvelserne, og tænkte, at så kan det da også være ligemeget. Jeg oplevede at hver gang vi lavede øvelser, blev der lagt en mega prop i som om jeg havde en badebold i brystet, der hele tiden svømmede ovenpå, hver gang jeg prøvede at komme ned i kroppen.

Og det var sååådan en befriende oplevelse ved den øvelse vi lavede, hvor det pludselig skummede ind med energi. Den øvelse du lavede med mig i forhold til, at jeg skulle finde ud af, om jeg skulle flytte eller ej.

Og det sjove er, at det gik op for mig, selvom jeg fandt ud af, at vi skulle flytte, så var det ikke det, der var det vigtige. Det, der var det vigtige, var, som du sagde, at ting løser sig, når man bare lader tiden gå, og du skal være glad for den beslutning, du har taget, ligegyldig hvilken beslutning jeg tager. Men bare det, at jeg har taget en beslutning. Det er fantastisk. 

Jeg fik hul igennem. Og siden er det blevet meget nemmere for mig at mærke mine følelser, og ikke bare den der badebold.  Det kan godt svinge, om vi skal flytte eller ej, men det gør ikke noget, for jeg har det meget bedre efter, at jeg har taget beslutningen. Så jeg er så glad for at jeg holdt ud, og fortsatte forløbet på alle 12 gange.”

____________________________

Susanne, Socialpædagog

“Jeg fik konstateret stress og depression af min læge og fik lykkepiller for et halvt år siden. Det var derfor jeg startede i gruppeforløbet. Jeg havde gået til psykolog flere gange, men syntes ikke at det hjalp så meget.

Lykkes forløb er det, der har haft størst indvirkning på min depression, og jeg er er blevet meget bevidst om, at jeg bliver deprimeret, når jeg ikke udtrykker mine følelser, og nu er jeg ikke længere bange for at sige tingene højt til mine kolleger.

Når tankerne kører rundt oppe i mit hoved, bruger jeg sætningerne til at holde mig i nuet, som du har lært os. De virker helt fantastisk.”

Allan Serena, supportchef 

Da jeg fik hjælp fra Lykke Zina, fik jeg styr på min hverdag. Jeg blev opmærksom på de signaler, min krop gav mig. 

Det betød, at jeg fik overskud til at dyrke motion, og jeg begyndte at sove bedre.

Min kærste har fortalt mig, at jeg er blevet et nyt og bedre menneske.”

____________

Susanne, sekretær,

“Det har været super. Jeg har fået nogle virkelig gode værktøjer til at “skrue ned med”, når stressen kommer listende.

Stress coachingen har haft en stor positiv effekt. Panikanfaldene er stort set fortid, Jeg er i stand til at slappe af, og vågner ikke længere med tankerne susende rundt i hovedet om natten.

 Jeg blev opmærksom på, hvilke signaler min krop rent faktisk udsendte.”

___________

Camilla, studerende

“

Lykkes stresscoaching har ændret mit liv. 

Fra at føle at alt var håbløst, være hyperaktiv,have hjertebanken, være negativ, have konstante tanker og i det hele taget være fuldstændig stresset, er jeg blevet et positivt menneske med energi og overskud i hverdagen.

Jeg har lært at håndtere min stress ved hjælp af stresscoaching og at bearbejde den ud af kroppen så det ikke længere er den der styrer mig, men mig der styrer den.

Det er det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv. Jeg havde aldrig forventet så hurtigt at vende tilbage til en god og ikke stresset tilværelse, men med denne hjælp og egen indsats er det altså muligt at komme fra bunden og helt til tops.

Jeg har kun godt at sige om Lykkes program, og det virker.”

____________